HILTON LIOFILIZOWANA WĄTRÓBKA WOŁOWA I JABŁKO 50G PRZYSMAK DLA PSA
Liofilizowane przysmaki to zdrowa alternatywa dla
tradycyjnych smakołyków. Liofilizacja to nowoczesna
metoda suszenia żywności polegająca na usuwaniu
wody z produktu w bardzo niskiej temperaturze
gwarantując zachowanie pełni wartości odżywczych,
smaku i aromatu, bez potrzeby stosowania konserwantów.
JABŁKO (14%) - źródło witamin, błonnika i przeciwutleniaczy. Wspiera procesy trawienne, usprawnia metabolizm, zapobiega nowotworom.
- - 100% naturalnych składników - bez zbóż konserwantów, sztucznych barwników i aromatów
- - wzbogacony skład o pyszne i zdrowe owoce
- - zachowany pełny smak i wartości odżywcze
- - lekkostrawne- idealne dla psów z alergiami i wrażliwym układem pokarmowym
- - monobiałkowe źródło energii i witalności – idealne dla psów aktywnych i rosnących szczeniąt
- - idealne do nagradzania i treningu
- - zamykane opakowanie zip pomaga dłużej zachować świeżość smakołyków
JABŁKO (14%) - źródło witamin, błonnika i przeciwutleniaczy. Wspiera procesy trawienne, usprawnia metabolizm, zapobiega nowotworom.
Liofilizowane przysmaki to zdrowa alternatywa dla
tradycyjnych smakołyków. Liofilizacja to nowoczesna
metoda suszenia żywności polegająca na usuwaniu
wody z produktu w bardzo niskiej temperaturze
gwarantując zachowanie pełni wartości odżywczych,
smaku i aromatu, bez potrzeby stosowania konserwantów.
- – 100% naturalnych składników – bez zbóż
konserwantów, sztucznych barwników i aromatów - – wzbogacony skład o pyszne i zdrowe owoce
- – zachowany pełny smak i wartości odżywcze
- – lekkostrawne- idealne dla psów z alergiami i wrażliwym układem pokarmowym
- – monobiałkowe źródło energii i witalności – idealne dla psów aktywnych i rosnących szczeniąt
- – idealne do nagradzania i treningu
- – zamykane opakowanie zip pomaga dłużej zachować świeżość smakołyków
WĄTRÓBKA WOŁOWA (85%) – zawiera lekkostrawne białko, dużą ilość witaminy A wspomagającej wzrok oraz wygląd skóry i sierści psa. Bogata w żelazo, wspiera produkcje czerwonych krwinek.
JABŁKO (14%) – źródło witamin, błonnika i przeciwutleniaczy. Wspiera procesy trawienne, usprawnia metabolizm, zapobiega nowotworom.






